POTVRZENÁ ÚČAST 2024    

Zprávy

Výroční setkání European Airshow Council opět ocenilo Dny NATO v Ostravě

27.02.2023, 16:20

Po dvouleté vynucené pauze se v Bruselu opět osobně setkali členové European Airshow Council (EAC), organizace sdružující organizátory, účastníky a další subjekty, které se podílí na pořádání leteckých akcí pro veřejnost. A jako v roce 2020, i tentokrát Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR obdržely ocenění za 1. místo v kategorii PR a marketing.

Po dvou předešlých ročnících, které se kvůli pandemii koronaviru musely konat pouze online, na 23. zasedání EAC do hlavního města Belgie dorazili zástupci z 25 zemí. Mohli se tak setkat osobně, vyměnit si kontakty i zkušenosti a zúčastnit se tematických přednášek. Zástupci Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR se účastní od roku 2011 a za tu dobu byla akce byla za svou propagaci oceněna již po desáté. 

„Není žádné vhodnější místo, kde můžeme sbírat inspiraci, zkušenosti a kontakty, abychom Dny NATO udrželi na špičce evropských akcí. Opětovné ocenění je přitom dokladem toho, že se nám to daří,“ uvádí Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000, hlavního organizátora show. „Setkání jsme tradičně využili i k jednání o účasti zahraničních letectev a display teamů na letošním ročníku akce, a i v tomto pohledu byla naše účast přínosná a doufáme, že brzy budeme moci zveřejnit konkrétní výsledky.“

Přínosem pro akci je účast zástupců Dnů NATO i na odborném programu EAC, při němž se přednášející věnovali tématům bezpečnosti na leteckých akcích, marketingu, ale taky budoucnosti létání nebo hodnocení akcí z různých úhlů pohledu – přes počty návštěvníků až po ekonomické dopady. 
 

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro