POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

Zdravotnické zařízení Ministerstva vnitra opět dorazí na Dny NATO

31.08.2023, 12:30

Už po páté se bude na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR, jedné z nejvýznamnějších akcí v České republice a největší bezpečnostní přehlídce v Evropě, prezentovat Zdravotnické zařízení Ministerstva vnitra.  

K dispozici bude návštěvníkům prezentační stan Zdravotnického zařízení Ministerstva vnitra (ZZMV), který se bude nacházet v prestižní společnosti Policejního prezídia, policejních složek Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje a Hasičského záchranného sboru České republiky.

V prezentačním stanu ZZMV bude připravena řada aktivit jak pro dospělé, tak pro děti. Vaše ratolesti se budou moci zábavnou formou naučit umístění základních lidských orgánů v těle nebo názvy jednotlivých kostí a jejich umístění. Chybět nebudou ani edukační karty či pexeso.

Zájemcům bude vysvětlena práce s defibrilátorem, přičemž každý si bude moci na figuríně vyzkoušet masáž srdce, která bude následně vyhodnocena softwarem. Pracovníci ZZMV Vám rádi vysvětlí a naučí Vás správný a efektivní postup masáže srdce a společně se pokusíte i o co nejdelší nepřerušované provádění kardiopulmonální resuscitace.

K vidění budou na statické ukázce i stříbrné sanitní vozy a v prezentačním stanu se také budete moci dozvědět více o užitečné mobilní aplikaci Záchranka, jejímž oficiálním ambasadorem je ZZMV.

Stanoviště ZZMV bude současně sloužit i jako tzv. „MEDICAL POINT“, kde budou moci policisté, hasiči nebo návštěvníci vyhledat zdravotnickou pomoc. Zdravotníci na místě zhodnotí stav pacienta a zajistí jeho ošetření.

Zdravotnické zařízení Ministerstva vnitra se těší na Vaši návštěvu na Letišti Leoše Janáčka Ostrava!

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro