POTVRZENÁ ÚČAST 2024      

Zprávy

ŠKODA AUTO pošesté exkluzivním partnerem Dnů NATO v Ostravě

10.09.2018, 13:35

Návštěvníkům Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil Armády ČR v Ostravě se i letos představí exponáty tradiční české značky ŠKODA. Ta se již pošesté stala exkluzivním partnerem akce. Tentokrát budou ve středu zájmu nejen nová SUV KODIAQ a KAROQ, ale zároveň i modernizovaná FABIA. K vidění bude i několik vzácných exemplářů z historie mladoboleslavské automobilky.

ŠKODA AUTO se opět spojila s největší bezpečnostní přehlídkou v Evropě. „Velmi si vážíme podpory ze strany společnosti ŠKODA. Sám jsem spokojeným uživatelem ŠKODA KODIAQ, organizační tým štábu pak používá vozy RAPID, pro přepravu hostů se využívají vozy ŠKODA SUPERB,“ oceňuje významnou spolupráci předseda Jagello 2000 Zbyněk Pavlačík. 

Toto partnerství se již stalo tradicí a v jeho rámci proběhne řada ukázek a prezentací, které ŠKODA AUTO návštěvníkům připraví. Ve spolupráci s místním autorizovaným obchodníkem Auto Heller představí kompletní nabídku svých modelů. Ve středu zájmu budou nejen nejnovější SUV KODIAQ, KAROQ a modernizovaná FABIA, ale milovníci historie se budou moci pokochat slavnými modely z dávné i nedávné minulosti. K vidění bude rovněž předchůdce dnešních SUV modelů značky ŠKODA a dnes již legendární ŠKODA TREKKA, ale také ŠKODA 973, ŠKODA 903 nebo ŠKODA 1101. 

Pro soutěživé povahy bude připraven rallysimulátor s virtuální realitou, na němž se mohou pokusit porazit továrního jezdce Jana Kopeckého. Vítěz celoročního klání vyhraje zapůjčení vozu ŠKODA Fabia z limitované série Edition R5 na rok zdarma. Kromě programu pro dospělé nebude chybět ani zábava pro děti.

„Bezpečnost našich zákazníků za volanty vozů ŠKODA je pro nás prioritou, ale silně vnímáme také téma bezpečnosti na silnicích i ve veřejném prostoru obecně,“ vysvětluje šéf ŠKODA AUTO Česká republika Luboš Vlček. „Bez obětavé práce armády a dalších složek Integrovaného záchranného systému by v dnešním neklidném světě nebylo možné zajistit úroveň bezpečí, na jakou jsme zvyklí. Proto nás těší, že již šestým rokem můžeme být exkluzivním partnerem této výjimečné události, která svým významem dalece přesahuje hranice České republiky,“ uzavírá Luboš Vlček.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
AERO Vodochody AEROSPACE a.s.

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro